Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:27:24 GMT

تاثیر فناوری بر دنیای طراحی داخلی

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۲۲۷۲

تاثیر فناوری بر دنیای طراحی داخلی

دورانی که طراحی داخلی فقط بر پایه انتخاب رنگ، تنوع در دکوراسیون و توانایی تطبیق ایده های خلاقانه ی طراح با سبک زندگی دیگران بود، گذشته است. امروزه تنها طراحان نیستند که در طراحی داخلی خانه ایفای نقش می کنند؛ بلکه رقابت تنگاتنگی بین غول های دنیای تکنولوژی برای ورود به حیطه طراحی داخلی در جریان است. بهبود نورپردازی با استفاده از گجت های نورپردازی، تامین امنیت با دوربین وای فای، استفاده از دستیارهای هوشمند در کل مکان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از ضرورت های تمامی طرح های مدرن هستند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دوربین مارکت، صرف نظر از اینکه طراحان داخلی در طراحی فضای داخلی مسکونی یا تجاری و یا شبیه سازی فضا کار می‌کنند، علاوه بر تسلط بر مهارت‌های طراحی داخلی به روش های سنتی مانند توانایی ترسیم و برنامه‌ریزی یک فضا، باید دارای آشنایی و درک عمیقی از جدیدترین نرم افزار طراحی، مهارت های تجاری و دانش به روز در مورد ابزارها و منابع طراحی به کمک رایانه، باشند.

استفاده از نوآوری ها و کارآیی باورنکردنی فناوری در حیطه های هنر، مد، طراحی، آشپزی که به طور عامه به عنوان "تصاویر عملی" شناخته می شوند، نه تنها زمینه پیاده سازی طراحی های خاص فراهم آمده است، بلکه باعث صرفه جویی در زمان نیز شده است.

همگام شدن طراحی داخلی با فناوری و تکنولوژی

امروزه، برنامه‌های طراحی رایانه ای به طراحان این اجازه را می دهد تا با چیدمان دیجیتالی فضاها را به مشتریان نشان دهند. بدین ترتیب، برخلاف زمان قدیم که باید به سلیقه و خلاقیت طراح اعتماد کرده و تا زمان اجرای طرح صبر می کردند، اکنون به مشتریان این امتیاز داده می شود تا پیش از عملی شدن هر طرحی آن را دیده و نظرات شخصی خود را در رابطه با طراحی داخلی دلخواه خود بطور بصری بیان کنند. اینترنت نیز با امکان پذیر کردن توسعه محصول و طراحی و همچنین درگیر کردن مشتری و طراح در فرآیندی مشترک تر از سابق، مسیری جدید برای طراحی داخلی بنا نهاده است.

به لطف مدل‌سازی اطلاعات ساختمان، که فرآیندی متشکل از تولید و مدیریت بازنمایی‌های دیجیتالی، ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی مکان‌ها است؛ همه اشخاصی که در یک پروژه مشارکت دارند از جمله مشتری، طراح، معمار و سازنده اصلی، می‌توانند به طور یکپارچه، هماهنگ و با یکدیگر در ارتباط باشند. به حداقل رساندن خطاها، افزایش دقت و صرفه جویی در هزینه ها با استفاده از شبیه سازی دیجیتالی به جای ساخت مدل فیزیکی از دیگر مز مدل سازی است.

از نظر طراحی و توسعه محصول، توانایی دکوراسیون منزل به صورت دیجیتالی و به اشتراک گذاری آن ها به صورت مجازی با دیگر طراحان داخلی در سراسر جهان، قابلیت همکاری بدون محدودیت مرزی و موقعیت جغرافیایی را مُحیا ساخته است. با استفاده از برنامه‌های تماس ویدیویی مانند اسکایپ، واتس‌اپ و فیس‌بوک، طراحان نسبت به سابق درک بهتری از نیازها و خواسته‌های مشتریان خود که در مکانی دیگر قرار دارند، پیدا کرده اند. همچنین ابزارهای رایگان طراحی اتاق مجازی به مشتریان این امکان را می دهد که طرح های اولیه را برای طراحان خود ایجاد کرده و " نتیجه نهایی" که مدنظرشان است را به نمایش بگذارند؛ در نتیجه رفت و آمد بین مشتریان و طراحان را نیز به حداقل می رسد.

به لطف پیشرفت های فناوری، تبلیغ و بازاریابی محصولات شرکت‌هایی که در زمینه آثار هنری، مبلمان و دکوراسیون فعال هستند از هر زمان دیگری آسان تر شده است، زیرا اینترنت منبع اصلی بازاریابی و قرار گرفتن در معرض آن، به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا مستقیماً با مشتریان و همکاران خود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی و سایر نرم افزارهای ارتباطی تعامل داشته باشند.

نمی توان تاثیر فناوری و تکنولوژی بر تحولات دنیای طراحی داخلی در همه زمینه های آن را انکار کرد. حتی فرصت‌های سودآوری برای طراحان در شبیه سازی دیجیتالی خانه وجود دارد. قابلیتی جدید که در آن طراحان داخلی با استفاده از نرم افزار تور مجازی گوشه ای از " طراحی نهایی" احتمالی یک خانه یا فضای خالی  که شامل مبلمان دیجیتال، دکوراسیون و فضاهای خالی و بدون مبلمان و یا حتی محل قرار گیری دوربین وای فای امنیتی می شوند، را به خریداران و مستاجران احتمالی، نمایش دهند. اینطور به نظر می رسد که اینترنت در تمامی حیطه ها، نحوه تعامل کسب و کارها با مشتریان، کارکنان، ذی‌نفعان و شرکا را از طریق نحوه ارتباط آن ها با پلتفرم های مورد استفاده برای همکاری با ماهیت خدمات ارائه شده، متحول کرده است و حیطه طراحی داخلی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دوربین وای فای نورپردازی هوشمند طراحی داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی